Welkom

Observeren, kijken naar alles wat er om je heen gebeurt, ideeën en inspiratie krijgen... Zomaar een dag uit ons leven. Is dit ook herkenbaar voor jou?

Nieuwsgierigheid is een natuurlijk onderzoekend gedrag dat voorkomt bij de mens en is een emotionele aspect dat leidt tot verkenning, onderzoek, en leren. Mijn hele leven al ben ik nieuwsgierig naar alles wat ik om heen zie en ervaar. Wil dingen die ik zie begrijpen. Deze aangeboren nieuwsgierigheid naar anderen, helpen mij om informatie te vertalen naar beeld, om te visualiseren wat anderen vertellen.

Jij zit boordevol met ideeën over het starten van een nieuw bedrijf of je wilt heel graag een nieuw uiterlijk voor je eigen onderneming.
Ideeën genoeg, alleen hoe ga je dat visualiseren? Hoe kan datgene wat jij wilt uitstralen als onderneming, vertaald worden naar passend ontwerp?

BuroDaan, landelijk gelegen in Markelo in de gemeente Hof van Twente, opgericht in 2003 door Daniëlle Schipper – Groot Kormelink. Vanuit een hooibergschuur, geheel omgetoverd tot kantoor, wordt er al weer ruim 15 jaar met veel plezier aan opdrachten gewerkt. 

Van eerste idee en concept tot ontwerp en DTP-opmaak. De werkzaamheden bestaan vooral uit het ontwerpen van huisstijlen, brochures, folders, flyers, magazines, digitale publicaties, boeken. en TV Commercials. Natuurlijk staan we open voor alles…

Ook zijn we gespecialiseerd in het toegankelijk maken van documenten voor online publicaties conform webrichtlijnen 2 en waarmerk drempelvrij.nl.