Glimlachkaartjes

glimlachkaartjes.nl

Een samenwerking met Tijmen Sissing en andere Twentenaren heeft BuroDaan meegewerkt aan de realisatie van o.a. deze website met als doel eenzame ouderen een glimlachkaartje te sturen en zo de moeilijke tijden wat aangenamer voor ze te maken.

vobhardenberg.nl

GROOT in grafische oplossingen! Dat betekent: producent van hoogstaande kwaliteit drukwerk in alle soorten en maten. VOB vervaardigt veelzijdige grafische producten in diverse oplagen, desgewenst compleet voorzien van een beschermende dispersie- of hoogglans UV-lak. VOB verzorgt uw product van prepress tot en met de verzending. Voor al onze relaties, in binnen- en buitenland.

bloemetjegeluk.nl

Bloemetje geluk heeft deze bijzondere momenten in het leven vertaald naar 5 thema’s; liefde , vriendschap, succes, bedankt en sterkte. Voor deze bijzondere momenten kan een bloemetje geluk worden gegeven om iemand een speciaal en uniek gevoel te geven met de meest prachtige bloemen. 

markelokaal.nl

Coöperatie Markelokaal streeft naar een zelfvoorzienende lokale economie. Samenwerken op basis van wederkerigheid om eerlijke producten van lokale bodem te telen, te verwerken en te gebruiken.