ontwerp

MAGAZINES
Kwaliteit magazines zijn, ondanks onze digitale wereld, gelukkig nog steeds onmisbaar. BuroDaan geeft magazines vorm voor uitgeverijen, bedrijven, stichtingen en zoals Uitgeverij PS:, MyBusinessMedia, Per Saldo en de Vereniging Aangeboren Heupafwijkingen. Een eigen magazine of nieuwsbrief dat wil toch iedereen!

HUISSTIJLEN
Waar begin je mee? Fantaseren over een eigen onderneming, nieuwe kansen en uitdagingen. Blij worden van de gedachte om te doen wat echt bij jou past. Zo begint het meestal. Daarna ga je nadenken over hoe deze uitdaging er visueel uit gaat zien. BuroDaan doet dit heel erg graag voor jou. Samen met jou, jouw ideeen vormgeven.

PUBLICATIES
Een jaarverslag, brochure of een folder ontwerpen en opmaken, wij doen dit dagelijks voor diverse opdrachtgevers in de profit en ook de non-profit sector. Begeleiding en aansturing van redactie en fotografie zijn zaken die hierbij horen vanzelfsprekend. BuroDaan regelt en ontzorgt. Echt.

WEBSITES
Hoe kun je zelf bijdragen en een mooie, eenvoudig te onderhouden website opzetten? Wij adviseren en helpen je verder in deze online wereld vol mogelijkheden. Van website tot eenvoudige webshop. BuroDaan heeft de tools om je snel en professioneel in de lucht te brengen!