(online) publicaties

Buurt in Beeld dijkerhoek 75 jaar

Dijkerhoek een van de prachtige buurten in Markelo viert haar 75-jarig bestaan. Dat moet gevierd worden! Wij maakten een prachtig boek met mooie foto's van de huizen en hun bewoners anno 2020.

Ondernemen in de restaurantsector

Prachtige publicatie van Uitgeverij PS: over inzichten, risico's en ontwikkelingen op de Nederlandse restaurantmarkt. BuroDaan heeft deze publicatie vormgegeven.

woordenschatontwikkeling

SLO - Woordenschat- ontwikkeling

Voor SLO, het nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling, maken we regelmatig publicaties. Zo ook deze: 'Woordenschatontwikkeling in het basisonderwijs opnieuw onderzocht'.

Online Magazine Wereldcruisen.nl

Wereldcruisen.nl heeft 2 jaar lang een Online Magazine gehad waarvoor wij de gehele content hebben mogen verzorgen.

Jubileumboek De Groot Vroomshoop

Een jubileumboek ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van De Groot Vroomshoop, vol met prachtige verhalen en rijkelijk voorzien van prachtig beeldmateriaal. Een genot om te mogen maken.

TV Commercial Werelddcruisen.nl

In samenwerking met SayYeah Media uit Enschede heeft BuroDaan een TV Commercial gemaakt in opdracht van Wereldcruisen.nl, deze is uitgezonden op NPO. Bekijk de TV Commercial HIER.

brochures - folders - flyers - tenders

PGB

Per Saldo

Per Saldo, De belangenvereniging van mensen die hun zorg en begeleiding zelf willen regelen met een persoonsgebonden budget (pgb). BuroDaan is trots dat ze al jarenlang alle communicatie uitingen mag ontwikkelen voor Per Saldo.

Gemeente Hof van Twente

Gemeente Hof van Twente

Gemeente Hof van Twente organiseert bijeenkomsten voor ondernemers in de regio met diverse thema's als bijvoorbeeld mobiliteit. BuroDaan heeft deze campagne ontworpen.

De hoestinkhof markelo

De Hoestinkhof

De Hoestinkhof, theehuis en pension. Wij verzorgen alle uitingen van visitekaartjes, stickers, menukaarten, flyers. Alle vormgeving van publicaties voor de overheerlijke hightea's en andere lekkernijen.

Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling

Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling

Al ruim 10 jaar zijn we werkzaam voor deze vereniging. We maken en bewaken de huisstijl, nieuwsbrieven, brochures en tevens ontwerpen we illustraties over de afwijkingen van de heupontwikkeling.

Dieco Electronics

Dieco Electronics

Bruco Components is onderdeel van Dieco Electronics in Borne. BuroDaan maakt deze flyers.

SLO

SLO

In opdracht van de samenleving ontwikkelt SLO samen met het onderwijsveld de doelen, kaders en instrumenten waarmee scholen hun opdracht vanuit een eigen visie kunnen vervullen. BuroDaan geeft de publicaties van SLO vorm.