PGB

Per Saldo

Per Saldo, De belangenvereniging van mensen die hun zorg en begeleiding zelf willen regelen met een persoonsgebonden budget (pgb). BuroDaan is trots dat ze al jarenlang alle communicatie uitingen mag ontwikkelen voor Per Saldo.

Gemeente Hof van Twente

Gemeente Hof van Twente

Gemeente Hof van Twente organiseert bijeenkomsten voor ondernemers in de regio met diverse thema's als bijvoorbeeld mobiliteit. BuroDaan heeft deze campagne mogen ontwerpen.

De hoestinkhof markelo

De Hoestinkhof

De Hoestinkhof, theehuis en pension. Wij verzorgen alle uitingen van visitekaartjes, stcikers, menukaarten, flyers. Alle vormgeving van publicaties voor de overheerlijke hightea's en andere lekkernijen.

Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling

Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling

Al ruim 10 jaar zijjn we werkzaam voor deze vereniging. We maken en bewaken de huisstijl, nieuwsbrieven, brochures en tevens ontwerpen we illustraties over de afwijkingen van de heupontwikkeling.

Dieco Electronics

Dieco Electronics

Bruco Components is onderdeel van Dieco Electronics in Borne. BuroDaan maakt deze flyers.

SLO

SLO

In opdracht van de samenleving ontwikkelt SLO samen met het onderwijsveld de doelen, kaders en instrumenten waarmee scholen hun opdracht vanuit een eigen visie kunnen vervullen. BuroDaan geeft de publicaties van SLO vorm.