Dit kan BuroDaan betekenen voor uitgeverijen 

PRINT
Kwaliteit magazines zijn, ondanks onze digitale wereld, gelukkig nog steeds onmisbaar. BuroDaan geeft magazines vorm voor uitgeverijen, bedrijven, stichtingen en zoals Uitgeverij PS:, Per Saldo, de Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling en De Paander. Een eigen (Jubileum) magazine of nieuwsbrief dat wil toch iedereen!

ONLINE
Naast gedrukte magazines die op de deurmat vallen, bieden wij ook online mogelijkheden aan. BuroDaan heeft ruime ervaring in het maken van Online Magazines voor o.a. WereldCruisen.nl. Dit biedt zoveel aanvullende mogelijkheden die in druk niet haalbaar zijn.

TOEGANKELIJKHEID
Internet speelt een centrale rol in onze samenleving. BuroDaan is bevoegd om publicaties toegankelijk te maken. Voor o.a. Per Saldo maken we alle publicaties toegankelijk voor iedereen, inclusief ouderen en mensen met een functiebeperking, conform de eisen van het Waarmerk drempelvrij.nl.

BuroDaan heeft alles in huis om samen met opdrachtgevers een prachtige productie te maken. Van Concept > Creatie > Beeldcontrole en redactie  > Druk > Handling. Ook fotografie en tekst nodig? Geen probleem, ook dat hebben we in huis.

Al sinds 2005 is BuroDaan werkzaam op het gebied van ontwikkeling van magazines voor uitgeverijen, stichtingen en verenigingen. Door onze flexibiliteit, snelheid en accurate manier van werken, kunnen we een goed en betaalbaar tarief hanteren.

 BuroDaan ontzorgt.
 Wij regelen het ECHT. 

Aarzel dan ook niet om contact op te nemen met ons!
Wij gaan graag aan de slag voor uw uitgeverij, bedrijf, vereniging of stichting.